Η εταιρεία Εκτύπωση E-mail

 

Στην Ελλάδα όσοι επιλέγουν για τρόπο διακοπών ένα σκάφος αναψυχής, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα ταξίδι συναρπαστικό με άπειρες επιλογές. Οι λόγοι πολλοί και ευκολονόητοι.

  • Ένα ταξίδι που έχει σαν μέσο μεταφοράς ένα σκάφος που κινείται κυρίως χάρη στον άνεμο, προσφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση ελευθερίας και μια μοναδική επαφή με τη φύση.
  • Οι ελληνικές ακτές διαθέτουν απίστευτες ομορφιές, που είναι απρόσιτες με οποιοδήποτε άλλο μέσο.
  • Ένα ιστιοπλοϊκό μπορεί να είναι η πλωτή βάση και για πολλές ακόμα απολαυστικές θαλάσσιες δραστηριότητες όπως το ψάρεμα, το windsurf και οι καταδύσεις αφού μπορεί να μεταφέρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Αν δε σε όλα αυτά προσθέσει κανείς και την απουσία συνωστισμού που είναι σίγουρη τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε σίγουρα θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι διακοπές με σκάφος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει κανείς τουλάχιστον τα ελληνικά νησιά.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να ναυλώσετε ένα σκάφος είναι απλή. Επικοινωνήστε μαζί μας και αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, αποφεύγοντας παράλληλα τις ταλαιπωρίες και τα έξοδα στα πλοία της γραμμής και στα ξενοδοχεία.

Η εταιρεία μας "Axos Travel-Axos Sailing" δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού από το 1978. Μέσω των 9 διαφορετικών βάσεών μας, προσφέρουμε ιστιοπλοϊκά, catamarans και μηχανοκίνητα σκάφη, πρόσφατα κατασκευασμένα από καταξιωμένα ναυπηγεία, με πλήρωμα ή χωρίς. Εξυπηρετούμε 5 περιοχές πλοήγησης: Κυκλάδες, Ιόνιο, Δωδεκάνησα, Σποράδες και Αργοσαρωνικό. Περιηγηθείτε στο site και ζητήστε μας την προσφορά, που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.