Όροι και Συνθήκες Εκτύπωση E-mail
Για να νοικιάσετε ένα σκάφος,πρέπει να μας ενημερώσετε για τα εξής:

  1. Την περίοδο ενοικίασης
  2. Την περιοχή που θέλετε να ταξιδέψετε
  3. Τον τύπο του σκάφους
  4. Τον αριθμό των επιβατών

Όταν θα μας στείλετε τις παραπάνω πληροφορίες, θα λάβετε μια προσφορά με επιπλέον πληροφορίες του σκάφους που θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση. Εφόσον συμφωνείτε προχωράμε στην κράτηση, η οποία θα ισχύει για συγκεκριμένες ημέρες. Κατά την διάρκεια των ημερών αυτών θα πρέπει να αποφασίσετε εάν αποδέχεστε την προσφορά μας. Με την αποδοχή της προσφοράς, σας στέλνουμε να υπογράψετε τα συμβόλαια ενοικίασης.


Προαπαιτούμενα για την ενοικίαση σκάφους στην Ελλάδα
Ένας από το πλήρωμα, οφείλει να είναι κάτοχος διπλώματος ανοιχτής θαλάσσης. Εάν τέτοιου είδους διπλώματα δεν εκδίδονται στην χώρα σας, θα πρέπει να επιδείξετε συστατική επιστολή από κάποιο ιστιοπλοϊκό όμιλο. Θα ζητηθεί από τον σκίπερ να συμπληρώσει και να υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση, που θα αποδεικνύει την ικανότητα του.

Εάν επιθυμείτε να ενοικιάσετε προσωπικό σκίπερ
Σε περίπτωση που χρειαστεί να ενοικιάσετε σκίπερ, μπορούμε να σας παρέχουμε επαγγελματία σκίπερ, ο οποίος θα είναι στην διάθεση σας με επιπλέον χρέωση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο σκίπερ χρειάζεται την δικιά του καμπίνα, καθώς είναι υποχρεωμένος να κοιμάται μέσα στο σκάφος.

Πρόγραμμα Ενοικίασης
Η ενοικίαση  σκαφών ξεκινά και τελειώνει το Σάββατο, για ενοικίαση εφτά ημερών. Ωστόσο, ειδικά τη χαμηλή περίοδο, το πρόγραμμα ενοικίασης μπορεί να είναι ευέλικτο, ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα των σκαφών.

Επιπλέον Χρεώσεις
Καύσιμα και νερό: Τα σκάφη παραδίδονται με τα δεξαμενές γεμάτες.
Τέλη ελλιμενισμού ή τέλη μαρίνας: Ισχύει για την πλειοψηφία των ιδιωτικών λιμανιών της Ελλάδας, με κόστος που δεν είναι σταθερό.

Εγγύηση
Όλα τα σκάφη μας είναι ασφαλισμένα για πυρκαγιά, σύγκρουση έξω και μέσα στην μαρίνα, ζημία από τρίτο πρόσωπο και για απώλειες ή ζημίες στο σκάφος που υπερβαίνει το ποσό της εγγύησης. Εάν δεν υπάρχει ζημιά ή απώλεια στο σκάφος ή στον εξοπλισμό του το ποσό αυτό επιστρέφεται σε εσάς.

Ώρα επιβίβασης 17.00
Ώρα αποβίβασης 09.00

Το σκάφος πρέπει να επιστρέψει στη μαρίνα, την προηγούμενη μέρα από τη μέρα της αποβίβασης.